čtvrtek 1. března 2018

Oblíbenci za Únor 2018

Ahoj všichni, poslední dobou píšu takové celkem serious články, tak dneska si dáme oblíbence, co vy na to ? Únor utekl celkem rychle a popravdě byl stejně na nic jako leden, zima je pro mě velmi depresivní období, ale snad brzy přijde mé milované jaro, které mám ze všeho nejraději.
Garnier botanical gel s výtažkem z hroznů pro normální až smíšenou pleť je první gel vůbec, který jsem se naučila tak nějak pravidelně (čti jednou za dva až tři dny) používat. Má 96 % složek přírodního původu a pleť je po něm krásně čistá a svěží, ačkoliv to chce ještě dočisti alespoň micelárkou. Lehce to i vyhlazuje mi přijde, protože pleť je po tom taková napnutá, jako nové malířské plátno.

essence fresh & fit awake make up s vitamíny a brusinkovou vodou je jeden z novinkových makeupů této značky a zaujal mě právě tím, jak je světlý, což se mě teď náramně hodí, vzhledem k tomu, že se zdí skoro splývám. Stál něco málo přes stovku, cca 130 Kč, dělá hrozně hezkou pleť, nedělá mapy, vytrácí se rovnoměrně, dělá hezkou pleť a lehce projasňuje, momentálně díky němu zanedbávám i Catrice takový ten v kapátku, protože tohle je prostě LEPŠÍ.

the COLOSSAL BIG SHOT volum expres mascara je mojí jedinou řasenkou, tudíž musí být prostě skvělá. Rychle se s ní pracuje a není to nic náročného ani pro tele jako jsem já, protože mě řasy nikdy nešly, většinou to vypadá jako muří nožky a kdesi cosi jenom ne řasy a tohle je zatím nejlepší řasenka pro mě. Vlastně už si ani jiné než Maybeline nekupuju nějakou dobu, ačkoliv bych chtěla zkusit někdy Dermacol, protože jsou též celkem chválené.

Das Gesunde plus Mysl & Uvolnění je čaj složený z  máty, zeleného čaje, meduňky, kořenu lékořice, květu levandule, guarany, kolového ořechu, natě tužebníku a vrbové kůry. Měl by uvolňovan od duševního napětí a zároveň mírně povzbuzovat. Stojí pouhých třiadvacet korun a já už mám půlku vypitou a je to vážně fajn záležitost.


Aussie 3 miracle oil je olejíček na vlasy určený pro každodenní použití díky své lehké formuli. Já ho používám spíše obden, protože mám mastné vlasy, nicméně často si ho dávám i na celé vlasy, protože krásně vyživuje, ale je pak třeba vlasy šampónovat dvakrát, proto ho používám jen když na to zrovna mám čas. Obsahuje ne jeden, ale rovnou tři druhy olejů, krásně voní. Zatím nejlepší olejíček, co jsem měla, ale rozhodně do budoucna zkusím i jiné, třeba i pro to porovnání.


Z hudby jsem si oblíbila....
A to je pro tento měsíc vše... S láskou, Sabbi

Žádné komentáře:

Okomentovat

Rossmann haul