neděle 15. dubna 2018

Catrice HD liquid coverage foundation vs. Essence Fresh & Fit awake makeup

Ahoj všichni, omlouvám se za resty, ale já nějak nestíhal a vlastně stále nestíhám. Pořád si říkám, že ty články musím psát dopředu, ale nikdy mi to úplně neklapne. Dneska si dám souboj dvou drogérkových makeupů, které oba spadají pod cosnovu.


Catrice HD Liquid Coverage Foundation 
Cena se pohybuje kolem 200 Kč a zezačátku byl všude zoufale vyprodaný. Jedná se o matující makeup s kapátkem, které se v posledních letech stalo naprostým trendem. S makeupem se skvěle manipuluje, dobře se rozmazává. Mě osobně ačkoliv mám mastnou pleť a matující makeup by mi měl zřejmě držet déle nebo alespoň něco takového je v mé hlavě, nevydrží. Kromě této nepříjemnosti mi taky dělá na obličeji takové šupinky. Pro mě bohužel není ani zdaleka takovým trendem jako pro ostatní. 







Essence Fresh & Fit Awake Makeup

Nádherná našlehaná krémová konzistence k rozjasňujícímu makeupu patří zcela neodmyslitelně. Cena kolem 130 Kč a velký výběr odstínů. Mimojiné je makeup obohacen o brusinkovou vodu a vitamínový komplex. Krásně přilne k pleti a vydrží. Měla jsem nějaké čtyři nebo pět balení než byl vyřazen z prodeje jak už to u essence občas bývá. Skvěle se kombinuje s kterýmkoliv pleťovým krémem a nedělá žádnou neplechu. Pleť nijak nevysušuje a zároveň vypadá velmi přirozeně. 


Za sebe tedy můžu dnešním vítězem prohlásit levnější eseence!
Jaké zkušenosti máte s makeupy z drogerie Vy?

Sabča 

1 komentář:

Avon haul