pondělí 2. dubna 2018

Jarní makeup rutina 2018

Ahoj všichni, v tomhle článku si posvítíme na to z čeho ze skládá můj druhý obličej, když už se teda rozhodnu namalovat, protože se to většinou moc nemění, pokud mi něco nedojde nebo nevyschne. Nemaluji se každý den, ale když už tak to má vždy stejný postup a nějakou dobu i produkty. Pokud produkty najdu dám Vám na ně někam proklik.
 Začínám očima, protože nikde nevíte, co Vám, kde opadá a u mě jsou oči tak jediná věc, co kazím. Tuhle bázi pod oční stíny už mám podruhé a je moje nejoblíbenější zatím. Seženete jí za stovku v dmku, není to taková ta lepkavá, ale mě i tak vyhovuje.

Základem mého líčení už zhruba dva roky je Naked od Urban Decay, taky je to na některých barvičkách už dost vidět. Aktuálně většinou začínám stínem Naked nebo Sin přes celé víčko a vnější koutek ztmavím stínem Buck, v případě výraznějšího líčení Darkhorse.

Používám štětce značky Sephora a také ten štětec, co byl v paletce - je až překvapivě dobrý.
Poslední dvě věci, co se očí týče jsou řasenka a linky. Teda linky občas vynechám, ale když ne použiju tyto v peru od Catrice za osm pětek z dmka. Snadno se s nimi manipuluje, krásně plně kreslí a hezky drží na oku.

Řasenky posledního asi půl roku střídám jen od značky Maybeline a to sice různé typy "Colossalek". Nemám jim, co vytknout, mě dělají nejhezčí řasy... Na řasenky jsem celkem střevo. 
Teď už se přesouváme k pleti. Samozřejmě před celou rutinou nanesu pleťový krém. Zamilovala jsem se do Fresh & Fit makeupu od essence. Bohužel mi trochu nesedí odstínem, ale to mě zatím žádný makeup, co jsem kdy měla, ale není to taková hrůza, prostě si maluju i krk, což zní děsně a jak kdyby mi bylo 13, ale já jsem fakt, jak ředitelka vápenky a zároveň mám takový divný podtón do zombie barvičky. Tenhle makeup nevysušuje a zároveň drží, což u essence je docela pecka, akorát jako obvykle u téhle značky....právě ty odstíny. Můžete se těšit i na souboj s vychvalovaným Catrice kapátkovým makeupem.

Potom trochu zvýrazním lícní kosti bronzerem, též od essence, který už mi díkybohu sedí lépe a je ho tak moc, že ho budu mít asi na celý život.

Štětce používám na makeup ebelin a na konturování Sephora.
Ve finále trochu projasním celý obličej tímhle krasavcem od značky moje, ve spolupráci se štětcem z Aliexpressu, zapudruju pudrem trend it up, který už mám podruhé, štětcem od essence a vykreslím obočí. A nová Sabina je na světě...
A na jaké věci nedáte dopustit Vy ? 
S láskou,
Sabbi





4 komentáře:

  1. Obdivuju ženské, které zvládají vydřít do stínů díru ... mně se to ještě nepodařilo :)

    Příběhy z mlhy a éteru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D To je jenom, protože jiné nepoužívám... Nicméně bezpochyby zajímavý důvod k obdivu. Děkuji za komentář.

      Vymazat